Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

Metalac Inko i Metalac Bojler na sajmu građevinarstva

Magdalena Radovic 25/04/2023 0 comments

Nakon nekoliko godina pauze Metalac Inko i Metalac Bojler ponovo će učestvovati na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, koji se održava od 24. do 27. aprila 2023. godine. U hali 4 na štandu Metalca, zainteresovane očekuje zanimljiva postavka proizvoda koji su iz novog asortimana Metalac Inka i Metalac Bojlera. Sve za kuhinje, kupatila, stambene i poslovne prostore zainteresovani mogu naći na jednom mestu.

Sajam građevinarstva u Beogradu je postao najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope. Više od 500 domaćih i stranih izlagača, iz preko 20 zemalja, predstaviće svoje proizvode na ovogodišnjem sajmu.

Kod nas možete pronaći bojlere malih i srednjih litraža sa unapređenim karakteristikama, kao i bojlere velikih litraža za grejanje i bafera za čuvanje tople vode. Takođe, na Metalčevom štandu možete se upoznati sa našim slavinama, inox i granitnim sudoperama, sanitarnim programom, odnosno lavaboima i samostojećim kadama od livenih polimera. Uz druženje, dobro posluženje i razmenu svih korisnih informacija, želimo da sa vama podelimo zadovoljstvo našeg napretka i time otvorimo nove puteve saradnje na obostranu korist. – reči su predstavnika Metalac Bojlera i Inka.