Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

Metalac Inko

Inox i granitne sudopere, Granmatrix kompozitni materijali i granitne slavine

Metalac inko d.o.o. je zavisno preduzeće u okviru Metalac grupe osnovano je 1995. Godine i jedini je proizvođač sudopera u Srbiji i okruženju.

01.

Misija

Želimo da na inovativan način zadovoljimo potrebe kupaca u opremanju kuhinja, kupatila i ostalog enterijera, kako privatnih tako i poslovnih prostora. Vlasnicima da obezbedimo prinos, a zaposlenima nagradu za angažovanje koja će biti motiv za stalna unapređenja.

02.

Vizija

Sinonim za pouzdanost i dobru kupovinu. Postati prepoznatljiv proizvođač elemenata za opremanje privatnih i poslovnih objekata na prostoru Ex-Yu, a održavanje i jačanje liderske pozicije na domaćem tržištu. Stalnim razvojem novih proizvoda i uvođenjem novih sirovina, i dalje akcenat na zdravstvenoj ispravnosti proizvoda i zaštiti zdravlja zaposlenih.

03.

Vrednosti

  • Poštenje
  • Poverenje
  • Poštovanje
  • Posvećenost

Inox sudopere proizvodimo od 1995, a u 2008. godini uveli smo i proizvodnju Granmatrix solid surface ploča, sudopera i umivaonika za najširu primenu u opremanju enterijera i eksterijera. Krajem 2010. godine proizvodni program u delu kompozita proširen je potpuno novim programom sudopera pod nazivom XGranit, izrađenih od najkvalitetnijih materijala evropskih proizvođača.

Naš asortiman namenjen je velikim specijalizovanim proizvođačima kuhinjskog nameštaja i firmama koje se bave enterijerom.

Pored tržišta Srbije, prisutni smo i na tržištima zemalja u okruženju tj. na svim tržištima CEFTE, na tržištu Mađarske, Rumunije, Bugarske, Irske, Češke, Estonije, kao i u Rusiji i Ukrajini.

Celokupan proizvodni program sertifikovan je prema zahtevima serije međunarodnih standarda ISO 9001:2015 za upravljanje kvalitetom, odnosno ISO 14001:2015 za upravljanje zaštitom životne sredine. Istovremeno, preduzeće je nosilac CE znaka, koji predstavlja potvrdu da je proizvod napravljen i dizajniran u skladu sa važećim odredbama direktive EU.

PORTFOLIO PROIZVODA

Bavimo se proizvodnjom inox sudopera od osnivanja 1995. godine. U 2008. godini uveli smo i proizvodnju Granmatria - solid surface ploča, sudopera i umivaonika za najširu primenu u opremanju enterijera i eksterijera. Krajem 2010. godine proizvodni materijal je dopunjen sudoperama xGranti, koje su izrađene od kompozitnih materijala. Kompletan proizvodni program pogledajte ovde.

Inox sudopere

Proizvodni program obuhvata preko 30 različitih modela nasadnih, usadnih i podgradnih sudopera, u varijantama poliranog, reljefnog i mat finiša.

xGranit sudopere

Izrađuju se od kompozitnog materijala čiji je glavni sastojak kvarc, najtvrđi element granita, koji čini 80% sastava XGranit sudopera. U ponudi je dostupno 17 modela u 5 boja – cela, bež, šampanj, siva i crna.

Granmatrix

Kompozitni materijal sa širokom primenom u opremanju enterijera i eksterijera. U ponudi su ploče različitih debljina i dimenzija, kao i umivaonici, sudopere, tuš kabine i kade, pultovi za različite potrebe, nameštaj, fasade…

xGranit slavine

X Granit baterije su deo prodajnog asortimana Metalac Inka i kompatibilne su sa bojama X Granit sudopera. Čitava kolekcija se sa portfoliom sudopera uklapala u pet različitih boja i četiri drugačija modela.

PRATITE NAS PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Zapratite nas profil @metalacad

[instagram-feed feed=1]