Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

Gužva nas nije iznenadila

inko 17/11/2008 0 comments

Sudopere, bojleri i posuđe Metalac na štandu u hali II – nivo S. Metalac inko prvi put najavljuje proizvode od solid-surface materijala namenjenih opremanju rezidencijalnih i poslovnih enterijera.

Predstavljanje Granmatrix-a, posuđa sa potpisom Karima Rašida i bojlera u neobičnim bojama zaista je predstavljalo Lepotu promene što je potvrdio broj posetilaca sve vreme trajanja Sajma nameštaja.

Neprestana gužva na Metalčevom štandu na 46. sajmu nameštaja u Beogradu, potvrdila je da je konceptualni nastup Life Quality design sa Granmatrix-om, bojlerima i posuđem po dizajnu Karima Rašida, bio pun pogodak.

Posetioce je zanimalo apsolutno sve: karakteristike novih proizvoda i materijala, mogućnosti saradnje, fabrikacija, cene… Posebno su intenzivni bili razgovori o Granmatrix-u koji je privukao pažnju vlasnika stolarskih radionica i proizvođača kuhinja, arhitekata, enterijerista, trgovaca kupatilskim nameštajem i naravno, krajnjih potrošača. Novi kontakti su uspostavljeni.

Povodom mogućnosti koje daje Granmatrix od velike koristi su bili sinergetski efekti dobijeni nastupom naših prvih fabrikatora ID Interactiv iz Beograda i TMB Diamond iz Pančeva.